Diebundels

Sinds de oprichting van die in 2011 is er jaarlijks een bundel verschenen, met gedichten rond het thema van de landelijke Poëzieweek .

DIEbundel 2021 SAMEN 

Zoals gebruikelijk levert die ook dit jaar een mooie dichtbundel op, passend bij het thema 'Samen' van de Poëzieweek2021. Naast gedichten van de diedichters,  zijn er een aantal gedichten van collega-dichters uit Enschede en naaste omstreken in deze bundel opgenomen. De bundel zal op donderdag 28 januari 2021 via de facebookpagina Dichters in Enschede worden gepresenteerd en op een later ogenblik tijdens een Muziek & Poëzie-lunchconcert. 

Wij geven nog graag een laatste tip: koop die bundel! 
(Stuur een mailtje naar die@dichtersinenschede.nl)

DIEbundel De toekomst is NU

Ook tijdens de poëzieweek 2020 hebben de diedichters passende gedichten geschreven over het thema 'de toekomst is nu'. In deze bundel is daarbij een serie extra gedichten opgenomen als 'die-Gesamtkunstwerk'. Deze reeks verhaalt, in een proloog en de dagen 8 t/m 14 over wat er gebeurde na de initiële scheppingsweek. Wat is er geworden van het licht, de wateren, de kosmos, de dieren en de mensen?

Is uw interesse gewekt? De bundel is nu voor €5,- te koop bij:

Boekhandel Broekhuis of door een mailtje te sturen naar die@dichtersinenschede.nl


   "De toekomst is nu.
Een knik en het is verleden tijd.
Nu is het enige moment dat telt en het duurt  geen eeuwigheid maar levenslang achter elkaar door.
Het moment is nu."

Bram Geerlings

DIEDichtbundel 'Vrijheid' nu te koop!

Vanaf maandag 28 januari 2019 is de jaarlijkse dichtbundel van de diedichters te koop. Dit keer met meer gedichten van de diedichters en met gedichten over vrijheid die tijdens de Poëzieweek op De Grote Kerk van Enschede geprojecteerd worden. Prijs: € 7,-

Te koop bij:

Boekhandel Broekhuis, Concordia of door een mailtje te sturen naar die@dichtersinenschede.nl

190201bundel2019vooorkantjpg

Door het kopen van deze bundel ondersteunt u de (veelal gratis toegankelijke) literaire activiteiten die de dichters in enschede organiseren.

U kunt  voorgaande diebundels à €3,- (excl. verzendkosten) bestellen door een mail te sturen naar: diebundels

1_diebundelsjpg


Eerder verschenen: 

Poëzie op de markt (2011)

Stroom (2012)

Muziek (2013)

Verwondering (2014)

Met zingen is de liefde begonnen (2015)

Herinnering (2016)

Humor (2017)

Theater (2018)Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.