Nieuwsagenda

Lunchconcert

19 oktober 2023, 12.30 - 13.00 uur, Locatie: Muziekcentrum Enschede Kleine Zaal
Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Dit gratis lunchconcert vindt plaats op donderdagmiddag 19 oktober van 12.30 tot 13.30 uur. Met optredens van stadsdichter Arthur Adam ten Cate en DIE-dichters Jos Eertink, Moes Wagenaar en Bram Geerlings; zij dragen voor uit eigen werk. 
De muziek wordt verzorgd door Gudrun Hendrikman op harp.
Alles over het concert vind je op de website van het Wilminktheater.

Verversing gedichten Wilminkplein Enschede

24 september 2023, Aanvang: 13:00 uur, Locatie: Wilminkplein / wintertuin De Wonne
Naast het Wilminktheater in Enschede ligt het Wilminkplein. Een plek waar poëzie de ruimte krijgt. Jaarlijks worden de 'gedichtenborden' op het plein feestelijk ververst. Met nieuwe gedichten van diedichters, (junior) stadsdichters en gastdichters. En natuurlijk met een gedicht uit het oeuvre van de grootmeester zelf. Wees welkom!

Poëzie Werkplaats...

Houd deze pagina in de gaten voor de volgende Poëzie Werkplaats!

Gooi alles maar op tafel! Tijdens de volgende Poëzie Werkplaats. Heb je zelf iets moois geschreven? En wil je die tekstregels (onder het genot van een drankje) wel eens bespreken met collega-woordkunstenaars? Of bewonder je een dichter die iedereen zou moeten kennen? Alles mag. Centraal staat de liefde voor poëzie en voor taal. DIE-dichters heten je graag welkom. Interesse? Meld je aan via: info@dichtersinenschede.nl!