WARMEWOORDEN2021

Een muzikaal poëtisch feestje waar bekende en minder bekende dichters, spoken word- artiesten en rappers in een knusse huiskamersetting, hartverwarmende woorden schenken. Dat maakt WARMEWOORDEN2021 tot een poëtische happening!

  Reserveer alvast een plekje!  http://tetem.nl/poezie


warmewoorden2021

WARMEWOORDEN2021 staat gepland op 27 juni 2021 !! Op zondagmiddag 27 juni 2021 organiseert Dichters in Enschede (die) de eerste versie van het Warme Woorden Festival. Een poëtisch feest waarbij bezoekers samen met dichters, musici en kunstenaars de poëzie lezen, koesteren, luisteren, vieren en beleven rondom het thema van de Nationale Poëzieweek ‘Samen’.


Bezoekers  genieten er op een veilige manier van woord, klank en beeld. Luister bijvoorbeeld naar de eigenwijze poëtische (pop)teksten van Iris Penning, de gedichten van Ingmar Heytze, rap en spoken word van Daniéla Kara en Mark de Greef of naar de gedichten van onze eigen diedichters. En er is meer: In het MaakMeeLab participeren bezoekers in een Gesamtkunstwerk: een stopmotion met eigen teksten van bezoekers. En in de foyer instagrampoetry van Geef8 en de poëziefilmpjes van de diedichters. Uiteraard zal WARMEWOORDEN2021 zó vorm gegeven worden dat het volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en de plaatselijke richtlijnen plaats kan vinden.

Reserveer daarom alvast een plekje in één van de tijdsloten! http://tetem.nl/poezie