WARME WOORDEN FESTIVAL

Een muzikaal-poëtisch feestje met diverse dichters, muzikanten, dj's, spoken word-artiesten en rappers.
Met Joost Oomen, Ellen Deckwitz, Ingmar Heytze, Rodaan al Galidi, Iris Penning en vele anderen.
Zondag 26 juni 2022, 10.00 tot 21.00 uur. De Museumfabriek, Enschede. Tickets voorverkoop: € 10,-

Programma Warme Woorden 2022

Luister bijvoorbeeld naar de eigenwijze poëtische (pop)teksten van Iris Penning, de gedichten van Joost Oomen, Ingmar Heytze, Ellen Deckwitz en Rodaan al Galidi, naar rap en spoken word van Joshua Vonk en Noëmar, of naar de gedichten van onze ‘noaberdichters’ en onze eigen diedichters.

En er is meer: in de WarmeWoordenDichtentent kun je workshops volgen of een dichtbundel lenen bij de Boekbakfiets. Ook zijn er foodtrucks, en in de WarmeWoorden-aan-Tafeltent kun je met je hapje en drankje luisteren naar de voordrachten van onze eigen diedichters.

Of download hieronder het volledige, gedetailleerde programma en timetable.

Programma_WWF2022_ochtend-avond.pdf


Flashback: Warme Woorden 2021

Op zondagmiddag 27 juni 2021 organiseerde Dichters in Enschede (die) de eerste editie van het Warme Woorden Festival. Een poëtisch feest waarbij bezoekers samen met dichters, musici en kunstenaars de poëzie konden lezen, koesteren, luisteren, vieren en beleven rondom het thema van de Nationale Poëzieweek ‘Samen’.

In TETEM, een prachtige industriële locatie in het Enschedese Roombeek, genoten bezoekers bijvoorbeeld van de eigenwijze poëtische (pop)teksten van Iris Penning, de gedichten van Ingmar Heytze, rap en spoken word van Daniéla Kara en Mark de Greef en gedichten van onze eigen diedichters. In het MaakMeeLab participeerden bezoekers onder leiding van kunstenaar Danielle Spoelman in een Gesamtkunstwerk: een stopmotion met eigen teksten van bezoekers.